Velkommen til vores lille stykke af Rabalderstræde på nettet.

Vi har stadig udsigt til en dejlig sommer nu, hvor alle steder får lov til at åbne helt op igen. Mon ikke også snart mundbind ryger ud med badevandet..? Vi spiller af kærlighed til musikken og den samklang I er med til at skabe. Uden jer og Larsens Bedste ingen Kopier! Så tak for dig. Vi gi’r stadig det bedste til dig og dine venner ;-P

Peter & De Andre Kopier er først og fremmest tilstede “midt på Strøget”, og det vil for mange nok være Facebook, Instagram, YouTube og måske en hjemmeside. I nævnte rækkefølge. Så på Facebook, hvor hele bandet og vores kære crew har deres gang, vil du altid kunne finde og komme forholdsvist hurtigt i kontakt med os og få svar på dine spørgsmål.

Med genoplivningen af vores hjemmeside, får du her mulighed for at:

  • komme (måske lidt hurtigere) i kontakt med os
  • spørge på datoer og booking
  • finde pressemateriale. NYT FOTO på vej! (Start april ’22).
  • få praktisk info og Teknisk Rider
  • koncertkalendere langt tilbage i tiden, fan-fotos og breve m.m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *